2013. április 25., csütörtök

Rendszeretet és rendszer kell

Itt is és a fejemben is. Talán segít ha leírom, főleg, hogy az edzéstervemben is eléggé motivál az, hogy egy másik felületen napi szinten összefoglalom 1-2 mondatban, hogy igen túléltem ezt a napot is, jöhet a következő. Ha kihagynék vagy abbamaradna jogosan érezném, hogy egy lusta dög vagyok, hogy napi 35 percet nem bírtam ki. Hátha itt is működik.
Tervek és tervezés.

  1. Több barátnőm is egyszerű, könnyű és persze finom recepteket követel vásárlási tervvel. Itt heti menü összeállításában gondolkodom, egy fix összeg elköltésével. Úgy, hogy nagyjából a nulláról indul a konyha/spájz felszerelése. A legjobb az lenne ha a saját bőrömön tesztelném, de túl nagy csábítást jelentene a már itthon felhalmozott sok sok finomság. A másik lehetőség, hogy rajtuk tesztelem és abból kerekítek hetente 1-2 nagyobb posztot. Megpróbálom teljesíteni. 
  2. Szintén barátnői nyomásra kétféle edzésterv bemutatása, amit egyszerűen otthon is végigcsinálhatunk minden komolyabb felszerelés nélkül.
  3. Nemsokára teljesen elkészül a terasz és a rajta lévő minigazdaság, ennek is szeretnék egy nagyobb posztot szentelni és a bútorvásárlás tapasztalatait is megosztani. Természetesen köze sem lett ahhoz, mint, amit elterveztem. A borsók már kibújtak, sőt azóta már kisebb palánta hadsereggel is rendelkezem. 
  4. Itthoni munka előnye és hátránya, hogyan is rántsuk össze a napot, hetet. 
  5. Hogyan főzzünk egyszerűen sok emberre tapasztalatok, ötletek. 
  6. Egyéb+szokásos receptek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése