2013. január 22., kedd

Év eleje, tervek hada



Tervek az évre, kicsit muszáj lesz rendszereznem és letisztítanom. Túl sokféle apróságra nincs kapacitásom, főleg úgy, hogy szeretnék pár aprólékosabb kitűzőt/nyakláncot is belevenni a repertoárba, amihez természetesen újabb technikák is jönnének. Persze ez nem azt jelenti, hogy felhagynék az állatkás kitűzőkkel. Azok most is gőzerővel készülnek, mint ahogy az a képeken is látszik.

Újabb technikák, hárommal is szemezgetek, a gombokkal, a hímzéssel és a tűnemezeléssel. Ezek nem önállóan, hanem a filccel kombinálva, főleg ékszerek és aprólékosabb kitűzők formájában jelennének meg. Igazából jelen pillanatban minden pénz kérdése, hogy mikor lesz elegendő tartalékom benevezni ezekre, nagyobb tételben. Úgyhogy aprólékosan, de előre, így a leghamarabb a hímzés+filc+nyaklánc kombináció az, ami a leghamarabb várható. Már egy ideje megrendeltem az alapokat, már csak a postára várok.

Közben boltokra is vadászgatok, a listán már négyet-ötöt összegyűjtöttem, gyártom a vinni valót. Még a héten eljutok a szimplás bringa pincébe, ha valaki kíváncsi lenne élőben is a kitűzőimre.

Itt jött a kényszer, hogy elkezdjek valami csomagoláson is gondolkodni, eddig egy nagyobb régi képkeretben kifeszített vászonra voltak feltűzdelve a kitűzők. Lassan ideje lenne valamit ennek felváltására is kitalálni, egy egyszerű szép lekerekített kartonlap háttéren név és talán valami elérhetőség. Plusz logot hímeztetni egy kisebb szalagra, hogy az mehessen a kitűzők hátuljára is.

Ez még idő, de szeretem csinálni, úgyhogy mindenféleképpen megéri. Csak kicsit magam felé is átláthatóbban kell csinálni és rendszer és pipálás és listák hada talán javítja a hatékonyságot.

No meg a fényképezést is lassan fejleszteni kell. Azért itt pár cukiságújdonság:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése